Speaker women destructed jeans sole bone (Speaker women)

Speaker women

Yellow cab
€ 129,95
Deze ‘Speaker sneaker’ is een uniek exemplaar uit de eerste recycle collectie van Yellow Cab.
De speaker sneaker is een speciale sneaker uit onze nieuwe recycle collectie. Deze gave schoen is gemaakt van gerecycled textiel. De buitenkant bestaat geheel uit gerecyclede jeans en de voering is gemaakt van oude bloezen. Dit maakt ieder speaker helemaal uniek! Van elke schoen is dan ook maar één exemplaar. Geen enkele sneaker is hetzelfde. Daarnaast is de zool van de sneaker gemaakt van gerecycled rubber en de veters van gerecycled katoen. 

De speakers staat ontzettend gaaf onder een jeans, maar ook onder een classy jurkje. De speaker valt op maat en de plateauzool heeft een hoogte van 3,5 cm. Met deze sneaker draag je een steentje bij aan het verbeteren van de mode industrie en ben je onderdeel van Yellow Cab's eerste circulaire collectie. De sneakers zijn in beperkte oplage gemaakt en iedere artikel wordt genummerd dus zorg dat je jouw paar optijd pre-ordered.

LET OP: Doordat de speakers gemaakt worden van gerecycled jeans is iedere schoen uniek. Geen één paar sneakers is hetzelfde en je kan op voorhand niet bepalen welke wassing ze zullen hebben.
 

 

36
37
38
39
40
41
42
Toevoegen aan verlanglijstje

Extra informatie

Artikelnummer
Speaker women
Samenstelling
100% Textiel
Merk
Yellow cab

Mogen we je op de hoogte houden?*No worries, no spam. Your info is safe with us!. *Wekelijks